IZDVOJENE VIJESTI

 

VATROGASNE INTERVENCIJE

Gorjela kuhinja u obiteljskoj kući

Gorjela je kuhinja u obiteljskoj kući, a ugasili su vatrogasci JVP Zadar

Petogodišnje dijete podletjelo pod automobil

U prometnoj nesreći teško je stradalo petogodišnje dijete. Naime, dijete je iz dvorišta obiteljske kuće izletjelo na cestu te završilo pod kotačima automobila.

U posljednje vrijeme maloljetnici najviše kradu zlatni nakit

Maloljetnici najprije počinju sa sitnim krađama po trgovinama, zatim potkradanja u vlastitoj obitelji da bi se kasnije sve više kriminalna aktivnost usmjerila na provalu u kioske, prodavaonice, automobile, a također i u tuđe stanove

Gorjelo na nekoliko mjesta u županiji

U 19,00 zaprimljena je dojava o požaru u Perušiću. Ugasili su vatrogasci JVP Benkovac, a izgorjelo je 20x20m2 trave

VIDEO PRILOZI

Direktoru Mili Ročku podmetnuta eksplozivna naprava pod automobil

Oštećeni automobil je u vlasništvu Općine Sukošan, a njime se koristi direktor općinskog komunalnog poduzeća Zlatna luka Mile Ročak. U kući ispred koje je automobil eksplodirao, Ročak živi sa suprugom i dvoje malodobne djece.

25.11.2014

Svakog dana drski lopovi trgaju lančiće sa starica

Žrtve tih krađa su uglavnom starije osobe, a to najbolje potvrđuju policijska izvješća u kojima se sve češće može vidjeti kako su na meti lopova gotovo svakog dana ženske osobe starije životne dobi

23.11.2014

Gorjela kamp kućica u Pakoštanima

U 22,42 zaprimljena je dojava o požaru kamp kućice u Pakoštanima. Ugasili su vatrogasci JVP Biograd i DVD Pakoštane. Gorjela je trava oko kućice, a kamp kućica je neznatno oštećena

23.11.2014

Teško ozlijeđen dječak dok je prelazio cestu preko pješačkog prijelaza

Teško ozlijeđeni dječak je zadržan u bolnici. Protiv vozačice automobila bit će podnesena kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće.

31.10.2014

Zaglavili se u liftu u hotelu Pinija

U 2,33 zaprimljena je dojava da su ljudi zaglavljenu u liftu u hotelu Pinija. Intervenirali su vatrogasci JVP Zadar

26.10.2014

IZVRGAVANJE RUGLU Gole fotografije osmašice iz Zadra završile na internetu

Nakon što su fotografski sadržaj vidjeli svi njezini školski kolege, djevojčica je na društvenim mrežama bila glava tema, rugali su joj se i ismijavali ju

24.10.2014

Gorio kontejner kod OŠ Šime Budinića

U 07.01 zaprimljena je dojava da gori kontejner kod OŠ Šime Budinića. Ugasili su vatrogasci JVP Zadar

19.10.2014

Uhićen manijak koji je pratio i dirao djevojčice na Voštarnici

Riječ je o 47-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine, a uhićen je zbog sumnje na bludne radnje nad djecom i maloljetnicima. Sumnjiči ga se da je pratio i dirao više djevojčica na Voštarnici, a prema neslužbenim izvorima doznaje se kako je uhićen u Pučkoj kuhinji u Zadru.

16.10.2014

Gorjele trava i gume

U 17,25 zaprimljena je dojava da gore automobilske gume kod Supernove. Ugasili su vatrogasci JVP Zadar

12.10.2014

Teško ozlijeđena ženska osoba

Pronađena je jutros oko pet sati, te joj je pružena hitna medicinska pomoć. Prebačena je u Opću bolnicu Zadar, gdje je još uvijek pod posebnim nadzorom liječnika.

11.10.2014

Pokušao pomoći djevojci koju je tukao muškarac, pa zadobio ubode nožem

Mlađi muškarac iz Zadra nožem je napao 44-godišnjaka iz Splita, koji je zadobio teške i po život opasne ozljede. Nalazi se u zadarskoj bolnici, na Jedinici intenzivnog liječenja. Policija je napadača privela i nad njim vrši obradu.

11.10.2014

32-godišnji ronioc pronađen mrtav kod Vrgade

U 17.29 sati stigla je obavijest iz policije da je nesretni muškarac pronađen mrtav. U traganju su sudjelovali pripadnici Pomorske policije i kolege iz Ronilačkog kluba.

09.10.2014

KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Policija sumnjiči Marka Pupića Bakrača za napad na zaštitara

Na danas održanoj konferenciji za novinare Marko Pupić Bakrač je kazao da neće tužiti zaštitare, te da ih doživljava kao svoju braću koja rade za plaće manje od 3.000 kuna.

03.10.2014

Tijekom ljeta u Zadru se bilježi porast potrošnje heroina, kokaina, MDMA-a i amfetamina

Primjenom inovativnog pristupa koji se zasniva na analizi komunalnih otpadnih voda, istraživanje je provedeno prošle godine i u Zadru. Uzorci otpadne vode prikupljani su stoga na uređaju za pročišćavanje otpadnih voda Zadar - Centar

28.09.2014

Djetetu se zaglavila ruka u mlinu za grožđe

U 21,53 zaprimljena je dojava da je djetetu zaglavila ruka u mlinu za grožđe. Do dolaska vatrogasaca JVP Zadar djelatnici HMP uspjeli su osloboditi ruku

28.09.2014

Ukradene 3 fotografije s izložbe na mostu

Počinjena šteta nije velike materijalne vrijednosti, iako je organizatorima iznimno žao jer su morali povući izložbu da se taj nemili događaj ne ponovi. Iz Foto-kino-video kluba nam kažu da i oni preuzimaju dio odgovornosti jer nisu imali dovoljna sredstva da plate zaštitare koji bi budno pazili na djela.

27.09.2014

Kod Starigrada poginuo mladi policajac

Jučer je u 16, 25 sati u mjestu Modrič, pored Starigrada, u prometnoj nesreći osobnog automobila i motocikla smrtno stradao 28-godišnji vozač motocikla. Riječ je o djelatniku Prometne policije koji je u trenutku pogibije vozio službeni automobil

27.09.2014

12 osoba s našeg područja izgubilo život u prometu

Po broju poginulih u prometnim nesrećama na prvom je mjestu Grad Zagreb (49), zatim Splitsko-dalmatinska županija (38), a najmanji broj poginulih u prometnim nesrećama bio je u Ličko-senjskoj županiji (2). U Zadarskoj županiji život u prometu je izgubilo 12 osoba.

26.09.2014

U prometnoj nesreći život je izgubio Antonio Ukalović, a njegovi prijatelji teško su ozlijeđeni

Policijskim očevidom utvrđeno je da je Ukalović upravljao automobilom marke Peugeotom zadarskih registarskih oznaka neprilagođenom brzinom, te je u desnom zavoju izgubio nadzor, sletio van kolnika i udario u betonski zid kuće. S njim su u automobili bili 23-godišnjak iz Briševa i 33-godišnjak iz Zemunika Donjeg.

25.09.2014
	Alkoholiziran vozač izazvao prometnu nesreću

Alkoholiziran vozač izazvao prometnu nesreću

Svi video prilozi