IZDVOJENE VIJESTI

 

USUSRET ZADAR BASKETBALL TOURNAMENTU

Turska kuharska zvijezda u Zadru pomno bira namirnice za Gala večeru

Apsolutni majstor u čijim mesnim delicijama redovito uživaju najpoznatije turske zvijezde poput glumačke ekipe serijala Sulejman Veličanstveni, brojni sportaši i osobe iz javnog života, svoje će umijeće pokazati na ekskluzivnoj Gala večeri na turniru koji se u Zadru održava od 18. do 21. rujna

Stotine vježbača i poznatih osoba na finalu projekta POKRENI SE

Posljednjih mjeseci projekt se održao u Splitu, Dubrovniku, Šibeniku, Tuheljskim toplicama i Zagrebu. Svi vježbači koji su vlastitim primjerom pokazali kako su spremni prihvatiti veću aktivnost za zdravije sutra

INTERVJU RENA SINOVČIĆA: Pijani Novoselović je silovanoj ženi lupao noću na vrata!

"Zamislite kako je bilo mladoj nezaštićenoj ženi, samohranoj majci šestogodišnjeg djeteta, kada ju je silovao načelnik Kriminalističke policije?! Kome se ona mogla obratiti? Kome prijaviti silovanje? Silovatelju ili nekom policajcu kojem je on bio šef? I nakon toga Novoselović joj je pijan dolazio lupati na vrata usred noći. Taj čovjek je pravi monstrum!" - Reno SINOVČIĆ

VIDEO PRILOZI

Anesteziolog pametovao kirurgu oko zahvata pa se posvađali

Mediji izvještavaju o verbalnom okršaju anesteziologa i kirurga koji je izbio za vrijeme operacije u Općoj bolnici u Bjelovaru, što je njihovog pacijenta na operacijskom stolu umalo koštalo života.

10.01.2011

Uskoro hrvatski WikiLeaks

Bivši predsjednički kandidat, mladi Dean Golubić za tjedan dana pokreće hrvatski WikiLeaks na kojem će objavljivati dokaze o aferama u Hrvatskoj.

10.01.2011

Suđenje petorki zbog nesreće vlaka u Rudinama počinje 19. siječnja

Suđenje za nesreću vlaka u Rudinama u ljeto 2009. godine, kada je poginulo šestero ljudi, počinje 19. siječnja.

10.01.2011

Bandić: "Zadnji put izvlačim Holding iz problema"

Danas je na konferenciji za novinare, zagrebački gradonačelnik, Milan Bandić izjavio kako je ovo zadnji put da izvlači Zagrebački holding iz problema, naglašavajući da će riješiti problem oko Arene Zagreb.

10.01.2011

Preminuo Boško Petrović

U 76. godini života preminuo je legendarni hrvatski jazz glazbenik Boško Petrović.Informaciju o smrti Boška Petrovića potvrdili su i u njegovoj izdavačkoj kući, Croatia Recordsu.

10.01.2011

Hrvatu 75 tisuća dolara za otkrivanje lijeka protiv Parkinsonove bolesti

Iznos od 75 tisuća dolara dobio je mladi hrvatski znanstvenik Fran Borovečki, docent s Medicinskog fakulteta u Zagrebu, kako bi pronašao lijek protiv Parkinsonove bolesti.

10.01.2011

Posve gol trčao centrom Zagreba

Iz za sada nepoznatih razloga, 30-godišnji mladić H. V. na Trg bana Josipa Jelačića donio je televizor te posve gol stao na njega i počeo glasno propovjedati.

09.01.2011

Imao 7,44 promila alkohola u krvi

Tridesettrogodišnji Mate Rogulj iz Podaca kraj Makarske nedavno je zaprepastio i ostavio u nevjerici policiju i liječnike kada mu je izmjereno 7,44 promila alkohola u krvi, a pri čemu mu život nije bio ugrožen.

09.01.2011

Srpski mediji objavili popis hrvatskih branitelja osumnjičenih za ratne zločine

Beogradski portal Politika objavio je popis 322 branitelja koje srpske vlasti sumnjiče za ratni zločin počinjen na teritoriju Hrvatske. Mediji spominju kako se na njemu nalaze imena branitelja Vukovara i Osijeka te onih koji se sumnjiče za navodni zločin u Sarvašu.

09.01.2011

Bitno je da niste strpali nešto u džep

Nemojte se bojati donositi odluke. Bitno je da niste strpali nešto u džep', poručila je Jadranka Kosor svojim stranačkim kolegama na obilježavanju 21. obljetnice splitskog HDZ-a. K tome je kazala kako je nateže čistiti u vlastitom dvorištu, te da u HDZ-u više ništa nije isto.

08.01.2011

Prijave za rad na Popisu - u veljači!

Državni zavod za statistiku objavio je kako će se prijave za popisivače i kontrolore za popis stanovništva prikupljati u drugoj polovini veljače i to u popisnim centrima koji će se osnovati u svakoj županiji.

08.01.2011

Obitelji Purda podrška Ministarstva obrane

U dogovoru s predsjednicom Vlade Jadrankom Kosor, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti kontaktiralo je s obitelji hrvatskog branitelja Tihomira Purde, uhićenog na graničnom prijelazu između RH i BiH, te je izrazilo spremnost, u skladu s mogućnostima, obitelji Purda pružiti potrebnu pomoć.

08.01.2011

Što je uzrok smrti jednomjesečne bebe?

Dežurni liječnik, prenose mediji, zatražio je obdukciju jer mu se uzroci smrti, koje su naveli roditelji, nisu činili vjerodostojnima te nije mogao isključiti nasilnu smrt.

08.01.2011

Mirjana Sanader čeka isplatu plaća

Supruzi bivšeg premijera banka nije pristala isplatiti posljednje dvije plaće zbog sudske blokade računa.

08.01.2011

Studentica krivotvorila ocjene u indeksu

Dvadesetogodišnja studentica iz Vrbnika tijekom godinu i pol dana studiranja na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci krivotvorila je ocjene, pečate i potpise u svom indeksu.

08.01.2011

Mirjani Sanader banka odobrila otvaranje novog računa

Supruzi bivšeg premijera Sanadera, Mirjani, banka nije željele isplatiti dvije plaće zbog sudske blokade računa. Mirjana je stoga najavila da će sljedeći tjedan prosvjedovati kod "mjerodavnih službi".No, problem je riješen jer je banka odobrila otvaranje novog računa.

08.01.2011

Sanader iz zatvora tvrdi kako je Jarnjak potpisao odluku o kupnji spornog BMW-a

Prema pisanju pojedinih hrvatskih medija, bivši premijer Ivo Sanader obznanio je iz zatvora kako je odluku o nabavi više od četiri milijuna vrijednog blindiranog BMW-a donijelo Predsjedništvo HDZ-a, te da je istu potpisao tadašnji glavni tajnik stranke Ivan Jarnjak.

08.01.2011

Tin Žugaj osumnjičen za zlostavljanje

Zagrebački ugostitelj TiN Žugaj priveden je u četvrtak nakon što ga je supruga prijavila za psihičko i fizičko zlostavljanju, a koje traje još od ljeta 2009. godine.

08.01.2011

Neispravan tramvaj spržio djevojčici šake

U utorak, 06. siječnja 2011. godine petipolgodišnja djevojčica zadobila je opekline prvog i drugog stupnja i to nakon što je stavila ruke između dvaju sjedala u ZET-ovom tramvaju broj 4, a koji se kretao Draškovićevom i Vlaškom ulicom u Zagrebu.

08.01.2011

Nagli porast temperature odnio tri života

Nagli porast temperature zraka od minus sedam do plus sedam dovela je do moždanog udara kod triju osoba u Osijeku nakon kojih su preminule. Uz njih troje još ih je petnaestak završilo u Općoj bolnici.

07.01.2011
Premijer Milanović očekuje blagi rast gospodarstva u 2015.godini

Premijer Milanović očekuje blagi rast gospodarstva u 2015.godini

Svi video prilozi