IZDVOJENE VIJESTI

 

PRIKLJUČITE SE AKCIJI

Neurofeedback uređaj pomogao bi svim korisnicima Centra na Šubićevcu

U sklopu akcije 22. veljače u Vodicama bit će održan humanitarni koncert, a do tada još jednom podsjećamo na broj računa na koji možete novčano pomoći ovu akciju te tako pripomoći u kupnji ovog važnog uređaja

Sonus i Barrakud festivali ponovno na Zrću!

onus Festival 2014 najavio je nastupe svjetski poznatih DJ velikana kao što su Chris Liebing, Dixon, Jamie Jones, Loco Dice, Luciano, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Seth Troxler i mnogi drugi

DJ Tiesto se vraća u Hrvatsku - uz Armina Van Burrena stiže na Ultra Europe 2014.

Riječ je o čak 10 vrhunskih svjetskih glazbenih zvijezda koje predvode Hardwell, najbolji DJ svijeta po izboru uglednog časopisa DJ Mag, Armin Van Buuren, koji se nalazi na drugom mjestu u istom izboru, te Tiësto. Njima će se pridružiti Blasterjaxx, David Guetta, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero, te W&W

Laureatima uručena priznanja

Dobitnici u akciji "Nasmiješeno sunce" 2013 su Erik Pavin i njegov restoran „Niko“ u kategoriji „Najbolji restoran“ caffe bar ''Toni'' Roberta Zubčića, konoba "Skoblar" Bruna Srećka Skoblara, a najbolji noćni bar je "Ledana"

VIDEO PRILOZI

HAK: Stanje na cestama

Na svim cestama, posebice gradskim prometnicama, očekuje se vrlo gust promet. Uz izraziti problem oko parkirnih mjesta, posebice u većim gradovima i oko velikih opskrbnih centara, u podnevnom i poslijepodnevnom dijelu dana očekuje se i vrlo gust izlaz vozila iz gradova.

31.12.2010

KOSOR: Teta Mani se osvećuje jer njezina rodica nije dobila posao ministrice kulture

Nakon što je poznata teatrologinja Mani Gotovac izjavila u HRT-ovom Dnevniku 3 kako "novi život i obnovu hrvatske kulture ne mogu predvoditi niti arheolog Mesić niti premijerka koja ne vidi razliku između kulture i arheologije", premijerka Jadranka Kosor joj nije dugo ostala dužna.

31.12.2010

Premijerka: Izbori se planiraju za kraj 2011.

Prilikom obilsaka zagrebačke Klinike za traumatologiju, premijerka Jadranka Kosor komentirala je nagađanja oko datuma održavanja sljedećih parlamentarnih izbora.

31.12.2010

Zbog ukidanja granične kontrole, upitna budućnost 3.200 hrvatskih carinika

Carinski sindikat Hrvatske zabrinut je za budućnost svojih članova čija su radna mjesta ugrožena jednom kada Hrvatska uđe u Europsku uniju, odnosno kada se priključi Schengenskoj zoni Europske unije, koja će ukinuti granične kontrole na granicama s njezinim susjedima.

31.12.2010

Pokušala sam se baciti pod tramvaj, ali ni on me nije htio pregaziti

Radnici propalog Kamenskog, 54-godišnjoj Đurđi Grozaj Zagrebačka banka planira zaplijeniti svu pokretnu imovinu zbog duga od 4.326 kuna. Đurđa Grozaj već sedam mjeseci živi bez ikakvih prihoda, a prijedlog za ovrhu već je donesen.

31.12.2010

U igrama na sreću ove godine osvojeno 131 milijun kuna

Prema podacima Hrvatske lutrije, Hrvati su igranjem igara na sreću ove godine osvojili ukupno 131 milijun kuna.

31.12.2010

Jeste li vidjeli Valentinu?

16-godišnja Valentina Silaj iz Ozlja nestala je još 9. studenog. Nije se vratila kući iz Karlovca gdje je išla u školu. Iz karlovačke policije mole građane za pomoć.

31.12.2010

"Predsjednikovi ljudi" oštetili Mesopreradu za 60 tisuća kuna

U nesvakidašnjem slučaju prijevare, još uvijek nepoznati prevaranti uspjeli su oštetiti slatinsku tvrtku Mesoprerada za 60 tisuća kuna.

31.12.2010

Nakon Nove godine poskupljuju cigarete

Posve je izvjesno da će nakon Nove godine, Tvornica duhana Rovinj, za jednu kunu podići cijene svojih cigareta - Ronhilla, MC-a i Benstona.

31.12.2010

Sanader ima pet Bukovčevih slika vrijednih 200 tisuća eura

Na zidovima palače bivšeg premijera Ive Sanadera navodno je visjelo pet slika Vlahe Bukovca. One su nakon zapljene procijenjene na 210 tisuća eura. To bi značilo da je Sanader imao Bukovčeve slike natprosječne vrijednosti.

31.12.2010

Josipa ne želi reći gdje je bila pola godine

Samo dva dana nakon što je u medijima objavljena fotografija 15-godišnje Josipe Ričković, riješen je misterij njenog nestanak. Petnaestogodišnja Zagrepčanka se javila roditeljima, ali odbija reći što je radila, gdje je bila, od čega je živjela u proteklih šest mjeseci otkako je u lipnju ove godine isključila svoj mobitel i napustila karlovački Dom za odgoj djece.

31.12.2010

Međimurje: Šestogodišnja curica izgorjela, majka teško opečena

Šestogodišnja djevojčica poginula je, a njezina majka Silvija Balog teško je ozlijeđena u požaru koji se u četvrtak oko 15 sati dogodio u Romskom naselju Parag kraj Trnovca u Međimurskoj županiji.

30.12.2010

Bruna Sanader pred kućom, a sud je ne može naći

Bruna Sanader zajedno s majkom svaki dan otvara istražiteljima vrata i gleda kako odnose umjetnine iz očeve vile. No, unatoč tome sud joj još uvijek nije uručio rješenje o blokadi računa otvorenog na njezino ime.

30.12.2010

Neki nemaju za režije, a neki skijaju

Nezaposleni koji su prestali primati naknadu na burzi, obitelji opterećene kreditom u kojima je jedan član uslijed krize ostao bez posla, umirovljenici, obitelji s djecom studentima, sve to su kategorije građana Hrvatske kojima je potrebna pomoć za podmirivanje najosnovijih mjesečnih troškova.

30.12.2010

U Sanaderovoj kućnoj galeriji su i umjetnine nestale iz Muzeja grada Splita

Prije tri godine nudio sam vlastima svoja saznanja, no dobio sam prijetnje da ću biti uništen ako i dalje budem govorio. A budući da dobro znam Sanadera, mogu vam reći kako je 99 posto sigurno da se određeni dio tih umjetnina nalazi u njegovoj kolekciji, tvrdi splitski antikvar Zoran Bauk.

30.12.2010

Zoran Pripuz na razgovoru u policiji

Zorana Pripuza policija je tražila sklopu akcije 'Šok 3', koju su mediji proglasili udarom na zagrebačko podzemlje. S njim i Nikicom Jelavićem već su prije pokušali kontaktirati no obojica su bili nedostupni.

30.12.2010

Krećemo snažnije, s novim vjetrom u leđa

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor nakon potvrđivanja novih ministara i potpredsjednika u Saboru naglasila je kako će Vlada i dalje raditi kao tim te ponovila kako bi i oporba trebala poduprijeti pozitivne promjene umjesto da vrijeđa i ponižava.

29.12.2010

Novi ministri dobili potporu Sabora

Premijerka Jadranka Kosor na početku sjednice pozvala je zastupnike da iskažu povjerenje novim članovima Vlade, ističući da će četiri nova ministra te tri potpredsjednika Vlade, od kojih je jedan novi član Banskih dvora, biti nova snaga za ostvarenje strateških ciljeva - završetak pregovora s EU-om i izlazak iz krize.

29.12.2010

Bjelovarski zatvorenici zarađeni novac utrošili na uređenje zatvorskih prostorija

Bjelovarski zatvorenici novčano su pridonijeli uređenju novih zatvorskih prostorija, a sve s ciljem poboljšanja životnih uvjeta u jednoj od pet najnapučenijih kaznionica u Hrvatskoj.

29.12.2010

Utvrđeno 47 slučajeva nepravilnosti u korištenju novca iz fondova EU

Samostalni odjel za suzbijanje nepravilnosti i prijevara pri Ministarstvu financija RH, otkrio je kako je u Hrvatskoj od 2006. godine prijavljeno 47 slučajeva nepravilnosti u pretpristupnim programima pomoći Europskoj uniji.

29.12.2010
Srbija treba odgovarati za genocid

Srbija treba odgovarati za genocid

Svi video prilozi