IZDVOJENE VIJESTI

SUMNJA SE NA SAMOUBOJSTVO

Zvonko Bušić pronađen mrtav u Rovanjskoj, policija istražuje okolnosti

68-godišnji Bušić bio je u zatvoru od 1977. do 2008. godine iako je prvotno osuđen na doživotnu kaznu zbog otmice američkog zrakoplova prilikom koje je nesretnim slučajem poginuo jedan američki policajac

POSLOVI GENERALA GOTOVINE S TUNOM Povećat ćemo profit i otvoriti nova radna mjesta!

Svojatati su ga pokušavale i lijeve i desne političke opcije, međutim, Gotovina se prema svima ponašao jednako – pristojno, ali suzdržano. Okrenuo se privatnom biznisu - uzgoju tuna.

U županiji prvašića manje za gotovo 5 posto

I u drugim je županijama primjetan manji broj prvašići koji kreću u školu, mada nikakvo konkretno objašnjenje nije ponuđeno

Kapović zatvorio sjednicu i doveo zaštitare da spriječe pristup mještanima

Virski vijećnik Igor Vučetić smatra kako je virski načelnik sjednicu zatvorio iz straha od građana koji plaćaju najviše komunalne doprinose u županiji.

VIDEO PRILOZI

Marko Pupić Bakrač optužio HDZ za katastrofalno stanje u KK Zadar

Bakrač je uputio kritiku i SDP-u zbog pasivnosti pri rješavanju ovog i drugih važnih pitanja, istaknuvši kako će se vijećnici izabrani s liste Akcije mladih uvijek boriti za interese građana.

GRADONAČELNIK MARŽIĆ: Vjerovnici od nas traže 11 milijuna kuna!

Dva mjeseca od službenog preuzimanja vlasti u Gradu Pagu, pred gradonačelnikom Željkom Maržićem i vijećnicima u Gradskom vijeću je zahtjevan zadatak na izradi prijedloga rebalansa proračuna o kojem ovisi daljnja politika Grada

IAKO SE MOGLA VRATITI U AMBULANTU Poropat i dalje uzima 17 tisuća kuna mjesečno iz općinskog proračuna

Iz sebe je ostavila ogromne dugove, prema Vodovodu milijun kuna i Čistoći skoro 200 tisuća kuna.

Mladić i djevojka provaljivali u stanove

21-godišnjak i 19-godišnjakinja sa zadarskog područja se sumnjiče da su prošli tjedan provalili u dva stana na području grada Zadra

Prije nego ju je suprug ubio, nesretna žena je s balkona vrištala i dozivala pomoć, ali susjedi su je ignorirali!

Prema svjedočenju susjeda, ubojstvu je prethodila svađa supružnika. Žena je s balkona vriskala i pozivala u pomoć, međutim, nitko nije pozvao policiju. Smatrali su da ih se tuđe bračne razmirice ne tiču.

37-godišnjoj Zadranki obećao posao u Italiji, pa je zatočio i seksualno iskorištavao

Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te je priveden Sucu istrage Županijskog suda u Zadru uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela trgovanja ljudima, silovanje i iznuda.

HŽ odustao od uređenja kolodvora, daju ga u zakup

Sukladno utvrđenim smjernicama poslovanja HŽ Infrastrukture sve nekretnine koje nisu nužno potrebne za core business tvrtke trebale bi biti komercijalizirane. Takav je slučaj i s prijamnom zgradom kolodvora Zadar - kažu u HŽ Cargu.

Srednjoškolcima se sufinancira najmanje 85 posto mjesečne karte za autobus

Zadarska županija će sufinancirati deset posto ukupnog iznosa. Neki ovdašnji gradovi i općine također sudjeluju u sufinanciranju dijela ovih troškova.

2. Festival soli oduševio natjecanjima u berbi soli i roštiljadi

Na poljima Solane Nin prošlog je vikenda održan 2. festival soli, jedinstvena „slana“ manifestacija u ovom dijelu Europe. Oduševljeni posjetitelji sudjelovali su u natjecanjima u tradicionalnoj berbi soli i roštiljanju, a žiri na čelu s Matom Jankovićem imao je težak zadatak - presuditi o najboljem među izvrsno spravljenim jelima

Od ponedjeljka otvoren bazen

Obavljeni su nužni radovi prije pražnjenja i punjenja bazena kao i sitni popravci kako bi sve bilo spremno za otvaranje u ponedjeljak. Bazen će biti otvoren i za građanstvo kao i za sportaše.

Torcida Benkovac pobijedila na turniru braniteljskIh udruga

U Benkovcu je na stadionu NK Velebit održan četvrti tradicionalni jednodnevni malonogometni turnir braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja Zadarske županije.

Hrvoje Vlašić potpisao ugovor s KK Zadar

S obzirom da zadarska momčad nije ni približno definirana, Vlašić je najavio skori dolazak prvih pojačanja i to na pozicijama playmakera i centra, a kao glavni i vjerojatno jedini cilj naveo je osiguranje ostanka u regionalnom društvu.

Srednjoškolcima se sufinancira najmanje 85 posto mjesečne karte za autobus

Srednjoškolcima se sufinancira najmanje 85 posto mjesečne karte za autobus

Svi video prilozi